HĂ€rliga helg 💕

Det har pusslats en del i helgen! Jag somnade frÄn pusslet framför TVn i fredags och det tillÀt jag mig inte göra om. Nu finns oron hela tiden dÀr att nÄn bit ska saknas!!! IgÄr blev det ingen Tv alls, nÀr maken Äkt till nattpasset, pusslade jag en liten stund och gick sen kvÀllspromenaden. Sov vid niotiden redan. Vaknade 12 timmar senare.
 
 
Idag kom Linnéa över ett par timmar och hjÀlpte mig röja linneskÄpet. Ingen jÀttegrej i sig men nÄgot som inte blir av för att 1. det Àr sÄÄÄ trÄkigt 2. det inrymmer sÄ mycket som kan vara bra att ha. Inte. Men man kan inbilla sig det om ingen sÀger Ät en... Förutom linneskÄpsröj blev det lÄngpromenad i vintersolen, potatisplÀttar och flÀsk, snack och lite pussel förstÄs.
 
 
NÀr Linnéa Äkt skrev jag ordförandetutan till vÄr medlemstidning och gjorde mig klar för att Äka till lyan, kom hit vid halv nio, jag har duschat och lÀst en stund... försöker fly mÄndagsÄngesten. Nu har jag ingen bra koll pÄ var vÀster Àr frÄn lyan sett, men med lite tur vaknar jag tidigt och fÄr se blodmÄnen, men med samma tur fÄr jag kanske istÀllet en god natts sömn? Time will tell...
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0