Kick off

Så är två dagars kickoff avklarad. Visste inte hur fort jag skulle få komma hem och slänga mig i soffan! Det har varit bra dagar. Vi fick nosa på berättarkonsten/pedagogiken ”Godly Play”. Riktigt trevlig tycker jag. Vi har haft grupparbeten om texter och i arbetsgrupperna. Igårkväll var vi på Sundby Gård och åt en riktigt god middag samt avtackade min kollega.
 
 
Jag kände mig taggad för nån vecka sen men i eftermiddags blev tröttheten förlamande. Inte gör det saken bättre att eksemen gör att jag inte kan måla ögonen, det gör att jag ser väldigt trött ut oxå, det hade jag velat slippa. Så kommer känslan: måtte jag ro våren iland... men sen då? Jag har så mycket roligt på gång men det finns ett stort ”men” där. 
 
Ikväll har jag låtit tankarna fortsätta gå vid knyppeldynan... Medan två blå bookworms vuxit fram har jag fortsatt tänka tankar som kommit upp under kickoff-dagarna. Och bokmaskar tänkte vi använda som knyppelstart på handarbetscafeet och jag vill gärna ha ett par exempel att visa när vi kör igång.
 
Föräldrarna fick äntligen strömmen tillbaka igår efter 8 dagar. Idag funkar telefon och varmvatten oxå.
 
 
Nu hoppas vi på en god natts sömn! Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0