Oväntat besök

Gick upp en timme tidigare idag för att fixa fika på jobbet. Jag hade beställt färdigmackor genom husmor ... och den ängeln hade dessutom kokat kaffe! Så jag kunde glida ner på en stol och prata lite med husmödrarna en stund tills kontraktets diakoner började droppa in. Jättebra möte! Lite eftersnack sen admin och lunch. Möte med en kollega, sen mer admin tills jag fick sms från sonen. De var på väg från BB och mina äldsta döttrar var på väg till BB i snöovädret... självklart kunde vi sammanstråla i lyan! Vilken bonus för mig!
 
 
Ostädat, stökigt, fikalöst och endast frysta pannkakor till de båda äldsta medföljande barnen ... men fokus låg på lilleman. Så härligt att se fyra av mina sju små tillsammans på det här sättet. Så mycket kärlek!
 
 
Hundarna var överlyckliga över att ha flocken samlad och Rambos reaktion när han förstod att lilleman var en människa var obetalbar. Han var så nyfiken på detta lilla pipande pyre.
 
...och vad händer här då?
 
Nu är lyan sorgligt tom. Grabbarna har somnat och ute regnar det på snötäcket som lagt sig under dan. Men jag ska väl släpa ut vovvarna i alla fall... inte utan för utan att det kallas hundväder!
 
Tack för en underbar vanlig dag 🙏

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0