Positive thinking

... punkt punkt punkt ...
 
Jag hade en tanke med rubriken, låt mig se om jag kommer tillbaka till den tanken.
 
Började dagen med kallgröt och arbetsdagen med att kontakta ytterligare nya intressenter av ikonmålarkursen. Ser ut som vi blir 14 st! Får vi fler intressenter blir det kölista!
 
 
Dagen fortsatte med två besök, admin, mail och telefonsamtal på tuben. en trekants-sandwich till lunch i väntrummet till handledning. Det som är så jobbigt med tillvaron är att jag fattar att det kan inte fortsätta så här, men vad ska jag göra? En ögonöppnare bara idag var en kollega som sliter upp min dörr under ett av mina besök för att lägga nåt på mitt skrivbord  och senare ursäktar sig med att hen tror att jag ”oxå” är ledig efter kickoff-dagarna. Mina kollegor vet inte vad jag pysslar med för de ser aldrig röken av mig! Är min dörr stängd uppfattas det antagligen som om jag inte är på jobbet ... och typ väldigt många procent av normal arbetstid när dörren är stängd har jag antingen besök, är på hembesök eller har verksamhet, annars är dörren öppen och jag jobbar järnet vid dator eller telefon vilket gör mig lika onåbar. Hur ska nån kunna veta det?
 
I vår startar jag två nya verksamheter - ikonmålning och handarbetscafe med möjlihet att lära sig knyppla ...
 
 
... i övrigt ska verksamheter tuffa på med min nya kollega och vi har inte hunnit lära känna varandra än.
 
Det jag tänker att jag måste ha fokus på mig själv för att må bra och göra ett bra jobb. Jag kan inte göra allt jag gjort samtidigt som jag tar på mig mer. Det var kontentan av handledningen oxå.
 
 
Nu hoppas jag på en lugn helg ... positive thinking! 
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0