En torsdagsmorgon i juli đŸŒ€

Vilken skön morgon! Vaknade nĂ€r maken gick upp för att Ă„ka till doktorn med sina plitor och sĂ„r, promenerade hundarna i alldeles lagom sommarvĂ€rme och plockade i mina pinaler. Är sĂ„ nöjd med mina ”loppis”-fynd. Det var sĂ„ hög klass pĂ„ begagnat i de bodar vi gick in i.
 
 
Lampan bara Àlskar jag. Skulle vilja veta mer om den. Har sett liknande lampor och det Àr nog mycket plast i dem, men den Àr ÀndÄ sÄ vÀlgjord att skÀrmen pÄ lite hÄll ser ut som blyinfattat glas och resten som metall, typ koppar. 
 
Duken tror jag Àr pinnspets och att den kan vara handgjord. Hur jag Àn vrider och vÀnder pÄ den kan jag inte förstÄ hur en maskin skulle kunna Ästadkomma detta... och jag fick den för 65kr, utan att pruta. Om det visar sig att den Àr handgjord pinnspets kommer jag nog inte vÄga anvÀnda den, annars blir den perfekt att ha lampan pÄ. 
 
De knypplade lÀngderna gav jag 150kr/st för. Kan tyckas dyrt nÀr de inte var sÄ lÄnga, men jag vet ju vilket arbete som ligger bakom. Jag vet inte om jag kommer att anvÀnda dem till nÄt, kÀnns mer som jag köpte dem för kulturarvets skull. Ska visa dem för dem som kan mer Àn mig och se om jag kan hitta vad det Àr för mönster.
 
Mobilfodralet Lilla My Àr nytt och tovat. SÄ sött.
 
Som sagt, en skön morgon med lite tid att kasta bort pÄ ingenting. VÀdret Àr lagom, solen och molnen vÀxelverkar, koltrasten kvittrar. 
 
Ska strax ge mig ivĂ€g en stund ... 🚘

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0