En torsdagsmorgon i juli 🌤

Vilken skön morgon! Vaknade när maken gick upp för att åka till doktorn med sina plitor och sår, promenerade hundarna i alldeles lagom sommarvärme och plockade i mina pinaler. Är så nöjd med mina ”loppis”-fynd. Det var så hög klass på begagnat i de bodar vi gick in i.
 
 
Lampan bara älskar jag. Skulle vilja veta mer om den. Har sett liknande lampor och det är nog mycket plast i dem, men den är ändå så välgjord att skärmen på lite håll ser ut som blyinfattat glas och resten som metall, typ koppar. 
 
Duken tror jag är pinnspets och att den kan vara handgjord. Hur jag än vrider och vänder på den kan jag inte förstå hur en maskin skulle kunna åstadkomma detta... och jag fick den för 65kr, utan att pruta. Om det visar sig att den är handgjord pinnspets kommer jag nog inte våga använda den, annars blir den perfekt att ha lampan på. 
 
De knypplade längderna gav jag 150kr/st för. Kan tyckas dyrt när de inte var så långa, men jag vet ju vilket arbete som ligger bakom. Jag vet inte om jag kommer att använda dem till nåt, känns mer som jag köpte dem för kulturarvets skull. Ska visa dem för dem som kan mer än mig och se om jag kan hitta vad det är för mönster.
 
Mobilfodralet Lilla My är nytt och tovat. Så sött.
 
Som sagt, en skön morgon med lite tid att kasta bort på ingenting. Vädret är lagom, solen och molnen växelverkar, koltrasten kvittrar. 
 
Ska strax ge mig iväg en stund ... 🚘

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0