Dan före ...

Vilken dag! Har svarat i telefon, skickat några mail, plockat undan på mitt rum eftersom vi snart ska få storstädning och haft riktig kvalitetstid med de få arbetskamrater som jobbat idag. 
 
 
Vid två tog jag emot arbetskompisen och dottern i lyan vars marsvin jag passat i två veckor. Vi pratade lite och hjälptes åt att plocka ihop djur och pinaler...
 
”Marsvinsgodis” 
 
Hämtade hundar och pratade med fröken som fått jobb som guide i Polen och en nyanställd. Vi önskade en god semester och åkte hem. 
 
Vid sex åkte sonen och jag iväg, plockade upp hans flickvän och son och mötte upp min yngsta med pojkvän på ett sushi-ställe i Hammarby sjöstad. Det blev några härliga timmar på trottoaren.
 
Keyaki rolls
 
 
När det började bli kallt framåt nio bröt vi upp och åkte hem. Första avsnittet av Animal Kingdom säsong fyra tillsammans med virknålen och mina fina inneboende fick avrunda kvällen. 
 
Nästa sjal blir Änglas
 
Imorgon ringer inte väckarklockan. Och inte i övermorgon. Och inte på måndag. Och inte på tisdag. Och inte på onsdag. Och inte på torsdag. Och inte på fredag. Och inte på lördag. Och inte på söndag. Och inte på måndag. Och inte på tisdag. Och inte på onsdag. Och inte på torsdag. Och inte på fredag. Och inte på lördag. Och inte på söndag. Och inte på måndag. Och inte på tisdag. Och inte på onsdag. Och inte på torsdag. Och inte på fredag. Och inte på lördag. Och inte på söndag. Och inte på måndag. Och inte på tisdag. Och inte på onsdag. Och inte på torsdag. Och inte på fredag. Och inte på lördag. Och inte på söndag. Och inte på måndag. Och inte på tisdag. Och inte på onsdag. Och inte på torsdag. Och inte på fredag. Och inte på lördag. Och inte på söndag. Och inte på måndag. Och inte på tisdag. Och inte på onsdag. Och inte på torsdag. Och inte på fredag. Och inte på lördag. Och inte på söndag.
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0