Dan före dan före dan före ...

Ännu en bra dag, men jag är trött! Personalmöte kl 8.30 och därefter förberedelse för första sommarkafé. Det regnade så vi dukade upp inomhus. Kaféet kändes väldigt lyckat och ca 45 pers kom. Mot slutet hade vi lite allsång och diakonpraktikanter höll andakt.
 
Jag kände hur det ringde i bakfickan under allsången men valde bort att svara. Lyssnade av talsvar senare och det var läkaren (inte min vanliga alltså) som lade till sköldkörtelproverna i måndags. TSH är ff då lågt så det inte går att mäta så han hade skrivit ut en ännu lägre dos Levaxin. Känns overkligt att jag på fyra månader gått ner 20kg och sänkt levaxinet med hälften, från 150mkg till 75mkg. Jag börjar undra om det bara är bra? Eller är det bara jättebra? Fort går det iaf! 
 
Uppdaterar mig på kändis-skvallret på fotvården och hos frissan...
 
Hade tid hos Smidiga Fötter efter jobbet.  Har problem igen med sprickor på händer och fötter, inte lika illa som i vintras, men jag tror jag har lite näringsbrist efter bukspott-historien... Håret är risigt och omedgörligt oxå. Jag har inte riktigt återhämtat mig och känner mig sliten...
 
Hämtade hundar och har ikväll plöjt 4-5 avsnitt av Animal Kingdom tillsammans med sonen och hans familj samt virknålen. Nu har jag gått igenom hela säsong 2 och 3. Wille somnade tidigt och hans föräldrar var väl måttligt roade eftersom de sett 1, 2 och 3 och väntar in säsong 4. Får se om de orkar vänta in min återkomst i augusti innan de ser den 😁 Jag har ju flera avsnitt av säsong 1 som jag inte sett än. 
 
 
Nu ska jag försöka somna, och går inte det så får jag försöka vila efter bästa förmåga ändå.
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0