Halv onsdag

Dagen har gått fort. Hade kryssat halvdagen för att ägna mig åt admin och det var klokt gjort. En stor del av tiden har gått till klient-kontakter och anmälningar till höstens båda ikonmålargrupper. Jättekul ju!
 
Anemonerna blommar så vackert utanför lyan!
 
Åt soppa till lunch på jobbet, pratade lite med en arbetskamrat och åkte upp till lyan vid ett-tiden. Sonen med familj ska bo där med mig ett tag och det är jättemysigt, men jag behöver få undan en del handarbete och andra pinaler jag spritt omkring mig i min ensamhet. Proppade bilen med Tönderpackning, pärmar, lampa, knyppeldynor inkl bord mm, hämtade hundar och åkte hem. 
 
 
Maken hade redan kommit hem och börjat elda tunna. Vi har grillat och jag har diskat, slängt på en tvätt och detaljstuderat glaspärlorna jag gjorde förra måndagen och som idag låg i brevlådan. Men först stängde jag dörren, drog ner alla persienner och låg halvnäck i soffan ett par timmar och bara flåsade. 36 grader ute, 55 direkt i solen och 28 grader inne. Man får väl vänja sig lite långsamt vid värmen, tycker jag. I fredags fick vi ha jackorna på oss i Tönder ....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0