Missbruksvarning đŸ˜±

AlltsĂ„! Jag har fĂ„tt tokspel pĂ„ garn. Jag kan inte fĂ„ nog av garn i olika fĂ€rger och kvalitĂ©er. Jag klickar vidare, drömmer mig bort och shoppar loss för hundratals kronor flera gĂ„nger i veckan! Det Ă€r sjukt! TĂ€nk att det finns garn-reor hela tiden! Man kan göra klipp varje dag đŸ€Ș TĂ€nker att finns vĂ€rre saker att ”trösta” sig med... alkohol... godis... spel... slagsmĂ„l... vad Ă€r vĂ€l dĂ„ lite garn? Det Ă€r inte garnet i sig som Ă€r grejen, det Ă€r vad man kan göra med det, kreativiteten! Sen gĂ€ller det förstĂ„s att hitta tiden, och balansen, men jag har sĂ„ mycket roligt framför mig i min garnlĂ„da som nu spridit sig lĂ„ngt utanför den! Sjalar, vĂ€skor, sockor... och dĂ„ har jag inte ens andats om nya knyppelmönster och broderier 😍
 
 
IgÄr hade vi besök av sonen och hans kompis med familjer.  De körde ner makens lagade bil och blev bjudna pÄ lax-knyten och marÀngsviss som tack.
 
 
En supermysig dag. 
 
Och marsvinen tillbringar dagarna utomhus. IgÄr borstade jag igenom Mini. Hon Àr en lunkarya och har supermysig pÀls, men hon behöver lite extra pÀlsvÄrd ibland.
 
 
Idag har jag lovat virknĂ„len en heldagsdejt 😍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0