Nationaldagen 🇾đŸ‡Ș

...har vi inte firat, eller firat pĂ„ vĂ„rt sĂ€tt i lugn och ro. Flaggan har varit i topp 🇾đŸ‡Ș
 
 
PĂ„ förmiddagen Ă„kte vi och handlade lite. En ytterkruka till min vĂ€xande murgröna som jag fĂ„tt av mina knyppelelever i en julgrupp förra julen pĂ„ Karlssons, ingredienser till morgondagens pastasallad pĂ„ Coop, en ny stĂ„lstĂ€llning till tygtaket pĂ„ uteplatsen pĂ„ Ö&B, frukt och grönsaker pĂ„ Linas...
 
Vi ordnade ett apelsintrĂ€d Ă„t Ragge som trivts ute i vĂ€rmen hela dagen🍊
 
Sen var det nog med utevistelse för min del. Hundarnas med för den delen. Efter en kort promenad med lÄnga tungor gick vi in och satte pÄ AC. Idag har det varit 38 ute och 29 inne... AC Àr en bra grej!
 
Jag Àgnade en god stund Ät att skriva mail till veterinÀren som slipade nÀbben pÄ Esmeralda. Min tolkning av Esmeraldas död Àr att hon slipade för mycket sÄ nÀbben blev inflammerad vilket ledde till hennes död. Beroende pÄ svaret jag fÄr bestÀmmer jag mig för om jag ska publicera mailet eller inte. 
 
 
Maken har jobbat pÄ bÄten och jag har suttit inne och knypplat med AC:n pÄ. 
 
Idria-elefanten Ă€r klar. Örat Ă„terstĂ„r.
 
PÄ workshop i Tönder gjorde jag nÀstan klart en elefant i Idria-tekniken. Idag blev kroppen klar. Vi fÄr se om jag hinner göra elefantens öra innan kvÀllen Àr slut. Jag tÀnkte utmana mig sjÀlv att göra klart ett hörn i Schneeberger-teknik samt en drake, bÄda pÄbörjade för lÀnge sen, innan jag börjar med nÄt nytt... Grejerna frÄn Tönder ropar pÄ mig men jag har sÄ mÄnga ofÀrdiga projekt, tex den rosa döskallesjalen, Willes födelsetavla, Barbie-byxorna... det gÄr inte an! Fokus!
 
Annars stĂ„r badtunna och noppade jordgubbar pĂ„ kvĂ€llens meny 🍓💩

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0