Upploppet ... đŸƒđŸŒâ€â™€ïž

Försöker varva ner sÄ jag slipper att rusa in i semestern. IgÄr bjöd jobbet pÄ besök, möte och hembesök. En rÀtt lÄng dag men i lugnt tempo. Jag pendlade hemifrÄn sÄ jag tillbringade en del tid i bilen, men nÀr jag kom hem hade maken bÄde vÀrmt badtunnan och gjort köttfÀrslimpa sÄ det var bara att glida ner vid dukat bord efter hundpromenaden.
 
Enda smolket under dagen var ett spontanbesök som kom in pÄ vÄr utegÄrd mitt i lunchen och stÀllde krav som jag omöjligt kunde uppfylla, i missnöjet som följde hotade hen med att ringa min chef och berÀtta om mitt otrevliga bemötande. Jag gav hen namn och nummer till min chef innan hen ilsket dundrade ivÀg. NÄ, nu Àr det sÄ att jag kan inte plocka ner mÄnen, inte ens med bÀsta vilja i vÀrlden, och uppfattas jag dÄ som otrevlig sÄ kan jag inte rÄ för det... eller kan jag det?  Men olusten hÀnger kvar, liksom klistrar sig fast bakom pannloben. Kunde jag gjort pÄ nÄt annat sÀtt? Sagt nÄgot annorlunda? Nej, jag tror faktiskt inte det... eller?
 
 
I söndags kvÀll virkade jag klart min sjal, nu ska jag bara fÀsta trÄdarna (2st, en i början och en i slutet). IgÄrkvÀll började jag med ena vÀskan. Roligt!
 
 
Idag jobbar jag hemifrÄn. Var pÄ VC före 8 imorse för provtagning. Fick krÄngla lite dÄ min dr glömt fylla i de viktigaste proven, de pÄ sköldkörteln, dÄ jag ju hÄller pÄ att stÀlla in Levaxin/Liothyronin, men en annan lÀkare fixade det Ät mig dÄ min dr inte var dÀr idag.
 
Har redan haft en del telefonsamtal (jobb) och har planerat in ett lÀngre samtal (oxÄ jobb)  efter att sotaren varit hÀr och gjort vad hen ska.
 
Sista dagen för pÀlsklingarna med chans till utevistelse hos mig. IkvÀll Äter till Lyan och i helgen fÄr de komma hem till sina mattar. 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0