Fredag

Vilken himlabra fredag det blev 😇 Kom till PrĂ€stgĂ„rden vid nio och började med sysslorna - förvĂ€rma termosarna och koka kaffe och the, lĂ€gga pĂ„ vaxdukar pĂ„ borden och ta fram lampor och förlĂ€ngningssladdar. Ringde ett par samtal och nĂ€r min volontĂ€r kom fixade vi det sista. 
 
NĂ„lbindning, broderi, virkning, stickning och knyppling!
 
Sen hÀnde det nÄt nÀstan magiskt... det rasade in besökare! Vi har varit mellan 6-9 pÄ vÄra trÀffar, nÀr slutrÀkningen var gjord hade jag rÀknat till 16 deltagare i Äldrarna mellan 16-80+! Min volontÀr och jag stÀmde av efterÄt och vi kan ju bara konstatera hur fruktansvÀrt roligt detta var, trots att vi saknade tvÄ som kommit tidigare blev vi S E X T O N! Förklaringen Àr antagligen den annons som informatören lagt ut pÄ nÀtet och i lokaltidningen. 
 
 
Efter lunch och hembesök tankade jag, hĂ€mtade Ragnar och packning och till sist hundarna. Hemma vĂ€ntade maken med rĂ€kor. Även om man mĂ„ste avstĂ„ frĂ„n en hel del sĂ„ innehĂ„ller AIP (autoimmuna protokollet) mycket gott. Sen blev det en tidig kvĂ€ll, bĂ„de maken och jag har haft lĂ„nga intensiva arbetsdagar.
 
 
En slö lördag har börjat...

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0