Ingång till helgen

Jag var så trött igår! Arbetsdagen började med två samtal, hann lite småfix innan jag åkte hem och åt lunch, tog sen t-banan till handledningen. 
 
Tillbaka i lyan bar jag ner till bilen, hämtade hundar och åkte hem. Handlade i Solberga.
 
 
Janne har ryggskott så han fick gå en sväng med hundarna medan jag bar in och lagade middag. Torskfilé toppat med lök/spenat/räk-fräs. Snabbmat! Ville egentligen bara gå ut med hundarna och ramla i bingen.... 
 
.... men maken överraskade mig med en varm badtunna. Han hade slitit rätt ont med veden men ville 1. överraska mig 2. lindra sin ryggmärk med värme. Tröttheten till trots var det magiskt att sitta i tunnan i den iskalla vinden och periodvis ymniga snöfallet. Desto mindre magiskt att ta sig upp och in genom de isiga vindarna. Jag var glad att ha tagit med mig jackan över morgonrocken, de snöfyllda badtofflorna räckte!
 
På morgonen fortsatte det snöa. Jag har diskat och packat upp alla mina paket med pärlor, garn, pistiller och böcker. 
 
Glaspärlorna jag gjorde förra torsdagen hade kommit
 
Nu har jag läst på ännu mer om AIP-autoimmuna protokollet. Bestämde mig för att göra en egen receptsamling här i bloggen för att ha tillgång till recept även när jag inte har kokboken med. Det handlar ju oxå om att snabbt hitta inspiration. Recepten kommer vara mina egna om inget annat anges.  
 
Nu fortsätter helgen —>

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0