Köttgryta - aip

En förp grytbitar av nöt
Rotfrukter som morot, palsternacka och blomkål, broccoli (använd ”stammen” om du gjort ris)
1-2 gul lök
1 pkt bacon
Chaminjoner
Fond eller buljong
En knippe bladpersilja 
Salt 
 
Hacka lök och bacon, dela champinjonerna och fräs. Lägg upp på tallrik.
Stek köttet i samma panna, häll på vatten och häll över i kastrull. 
Läbuljongtärning eller fond
Låt koka 1,5 - 2 timmar
Lägg i rotfrukter/kål
Låt koka 30 min
Häll i bacon/lök/svamp samt persiljebladen.
Låt koka upp
Salta efter behag 
 
(ca 340kcal/portion)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0