Nån benbuljong blev det inte...

...men kycklingfond, vitkålsjox och ett erbjudande om två marsvin! Kvällens kontenta.
 
Men dagen började i Prästgården med ikonmålning. Det blev en del samtal idag så det blev inte så mycket målat för min del, men att jag får måla överhuvudtaget ser jag bara som en bonus.
 
 
Slängde i mig kyckling och sallad innan jag skyndade mig ner till Klockargården för att rösta fram Stockholms nya biskop, sen blev det tidrapportering, mässa och möte innan jag fixade med klientärenden.
 
Kom hem kvart i sex, hungrig som en varg, och började experimentera. Benbuljong ska koka 14-16 timmar så det gick bort, men kycklingfond blev det. Stekte vitkål och bacon som jag la i ugnen i buljong med resten av kycklingen, men den blev aldrig klar så jag tog upp den i stekpannan igen. Säga vad man vill men man blir fort mätt på den här autoimmuna dieten, plus att blodsockret är jämt över hela dagen! Jag tycker jag mår bättre oxå - 2v på diet och 1v med ny medicin.
 
 
Ikväll har jag knypplat lite, och på kvällspromenaden blev jag stoppad av en kvinna som undrade om jag ville ha två marsvin - en vit med mörka ögon och crest samt en vit/ljusbrun. Sugen är jag...
 
Anna och Elsa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0