När nu våren kom av sig...

... får man försöka glädja sig åt annat. Det är vintermånad så man kan ju inte säga att det är oväntat med snöbyar och slask, men nog känner man sig lite lurad när man stod och tittade på snödropparna häromdan.
 
Jag håller på att knyppla ett gäng vita blommor. Pärlor och pistiller väntas komma i brevlådan i veckan, så snart kommer en bukett vitsippor pryda ett bord nånstans i min närhet. 
 
Idag har jag jobbat hemifrån. Anteckningar från ett möte förra veckan blev klara, hann en tredjedel av Värmlandsfoldern, svarade på mail och pratade en del i telefonen.
 
 
Sen blev det knyppelkurs. Eftersom jag lämnat just den metalltråd jag ska ha till kycklinghuvuden i lyan fortsatte mina elever med sina kursmönster. Nästa gång kan det bli både blommor och kycklingar om jag får med mig rätt saker! Ska packa ner metalltråden på en gång och hoppas garn och pärlor kommer hem i brevlådan som de ska.
 
 
Nu har jag anlänt lyan och dissekerat den färdiggrillade kycklingen. Tre portioner till mig och fyra till hundarna. Tänkte experimentera med kyckling, bacon och vitkål imorgon, det låter väl gott? Och kyckling-skelettet tänkte jag koka benbuljong på, ska kolla i min autoimmuna kokbok hur det ska gå till...men allt det där blir morgondagens bekymmer.
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0