Annorlunda Mors Dag đŸŒș

Jag satt visserligen uppe och virkade Ànglar tills klockan var över ett inatt, men blev ÀndÄ förvÄnad över att vakna kl 11.00... NÄ, skönt var det och jag lÀker ju bÄde en rejÀl förkylning och en bukspottkörtelinflammation, om Àn i sluttampen. MÄr bra men har inte orken riktigt med mig Àn.
 
 
Hundarna fortsatte sova den sena morgonen till trots sÄ jag kokade kaffe och gav de andra djuren frukost. IgÄrkvÀll sÄg jag att Esmeralda la sig under vÀrmelampan, men jag valde ÀndÄ bort att sÀtta pÄ luftvÀrmepumpen för det var 18 grader inne och hon har det varmt och skönt under sin lampa. Imorse reagerade jag pÄ att hon lÄg kvar för hon brukar spendera natten i sitt lilla hus i andra Ànden av terrariet. Sen sÄg jag att hon hade vattenmelon i halva ansiktet... inte... för vattenmelon har hon inte fÄtt sen förra veckan... och ögonen sÄg konstiga ut. DÄ började den bistra sanningen gÄ upp för mig. Jag har starka misstankar om att hon dött av en inflammation/infektion i nÀbben som slipades av veterinÀren för tre veckor sen. Ska ringa och prata med dem imorgon...
 
 
Har gÄtt lite lÀngre med hundarna idag, regnet till trots. Vill kÀnna att kroppen kommer igÄng nu efter sjukdomar och skit. Kom nÀstan upp till 10000 steg. Skönt! Annars har jag mest broderat och funderat, pratat med mina barn, min mor, en vÀninna, blivit grattad och grattat.
 
 
FramÄt kvÀllen körde jag upp till lyan. Har umgÄtts med sonen och hans familj en stund. Han hade köpt en blomma till sin lilla mamma. Och nu Àr dagen slut. Min sjukskrivning likasÄ. Jag har hÀvt den lite i förtid och tagit kompledigt imorgon istÀllet. 
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0