Atjo-san

Valde bort duktiga-flicka-syndromet att gå till jobbet imorse. Det hade nog gått med Ipren och mitt nyinförskaffade halsapotek, men jag är rätt gammaldags i min åsikt att man ska hålla sig hemma när man är sjuk. Om  alla gjorde det skulle smittspridningen minska en hel del. 
 
 
Sen jag kom hem från dopet i lördags har jag inte gjort många knop. Maken har tagit hundpromenader och allt annat utom matlagning och disk för det har jag paxat för. Har inte orkat räkna korsstygn i broderiet, men virka babyfilt går bra. Två olika varv som upprepas hela tiden.
 
Igår drabbades jag för fjärde gången på två veckor av fruktansvärda magsmärtor. Provade allt för att få lindring. Efter att ha satt fingrarna i halsen och nån timme senare legat på mage hängande med armarna utanför tunnan i varmvattnet lättade det framåt kvällen. Misstänker kryddor. Jag älskar stark mat och har börjat återintroducera det i kosten. Det är lite lurigt för det går bra ända till nästa måltid, då kommer smärtan fort. 
 
Imorse försökte jag gå en långis med hundarna för maken jobbar. Det blev ingen långis. Svetten dryper om mig. Jag gör inte om det, inte idag! Tänker motionera virknålen istället så tiden går lite fortare 🙏
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0