AVA

Fick ta lite prover hos läkaren, han kände och klämde, låter som gallsten. Jag har inte kopplat ihop det då jag haft ont som en band över hela magen, molande, gnolande, stegrandes och sjunkandes som i vågor.
 
 
Hämtade ut Diklofenak och omeprazol samt köpte bananer och fisk. Order om skonkost. När jag kom hem tog  jag smärtlindring, drog fram solstolen och somnade så himla gott i den. Vaknade efter över två timmar senare illröd i fejset. Skyndade ut en sväng med hundarna som fått vänta alldeles för länge. och Upptäckte att Bamse haltade.
 
Började förbereda torsk i ugn. Hörde telefonen men hann inte svara. Lyssnade av svararen. Det var läkaren. Proverna var inte så bra och han ville att jag skulle åka in till akuten för utredning. Vill inte. Vill bara att det ska vara över. Förnuftet får tala och maken kör mig efter middagen.
 
 
Ingen väntetid på akuten. Kom in direkt. Nya prover. Läkare kände och klämde. Nu två timmar senare ligger jag på AVA-akutvårdsavdelning. Pankreatit till följd av gallsten. 
 
 
Morgondagen får bära sitt. Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0