Easy going söndag

Idag skulle jag egentligen ha jobbat med mina kollegor på Majfest. Körer, korv, fik, invigning av el-laddstolpe, skaparrum, fiskdamm, konsert osv. Men jag ligger på latsidan förstås, av nöden tvungen. 
 
Idag är det framförallt Williams broderi jag ägnat mig åt. 
 
 
Ikväll blev det lite virkning oxå. Och tröttnar jag har jag fått två spännande böcker tillsammans med en bukett liljekonvaljer av grann-frun  ❤️
 
 
Janne stack iväg och hämtade två paket garner jag beställt på rea så jag har ett litet lager om jag får tråkigt. Willes babyfilt är klar och snart Lunas oxå. Alla mina barnbarn har fått födelsetavla och minst en babyfilt. Det är Luna som fått sin filt lite senare i livet, men den kommer att funka ett tag iallafall. 
 
 
Förra lördagen kom våra nya utemöbler och idag satte vi in annons på våra gamla. Kl 11.58 var den ute på Blocket. 12.04 var möblerna sålda. De kommer kl 19.00 och hämtar, sen ska vi bada tunna. Ska virka lite till dess.
 
 
Dagens kost - tre vita brödskivor med lite Bregott, sallad och tunna ostskivor, kaffe, 2,5dl Kelda grön sparris, en banan och en burk ICAs blomkålssoppa, alvedon när smärtan inte gav sig.
 
...och så gick jag en halvlång promenad med Janne och hundarna. Imorgon ska jag klara det själv!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0