Fokus â˜đŸ»

Först ska min lĂ€kare fĂ„ en upprĂ€ttelse! Jag var rĂ€tt sur i torsdags nĂ€r han inte ringde pĂ„ den inbokade telefontiden. Efter en timmes vĂ€ntan ringde jag vc, fick telefontid hos sköterska tvĂ„ timmar senare. Hon ursĂ€ktade honom med att ha mycket att göra och skulle be honom ringa pĂ„ em. Hon ringde pĂ„ strax före fem och sa att han inte hann ringa utan skulle ringa pĂ„ fredag em istĂ€llet. Jag tackade henne för att hon ringt upp men sa oxĂ„ att jag var upptagen pĂ„ fredag em sĂ„ det fick vara. Jag var riktigt sur, men absolut inte pĂ„ sköterskan! Men sĂ„ ringde dr pĂ„ fredagsmorgonen och han hade helt slagit om nĂ€r det gĂ€ller min behandling för hypotyreos! Han ville att jag skulle vara helt Ă€rlig med hur jag tog mina lĂ€kemedel sĂ„ Ă€ven han hade koll pĂ„ mig och han var glad Ă„t att jag mĂ„dde sĂ„ bra av Liothyroninet och gĂ„tt ner i vikt. Bassningen jag trodde jag skulle fĂ„ uteblev och han skrev ut tillochmed ut en lĂ€gre styrka pĂ„ Levaxin som jag efterfrĂ„gat eftersom mitt TSH Ă€r sĂ„ lĂ„gt sĂ„ det Ă€r omĂ€tbart. Kan han ha lĂ€st pĂ„ ny forskning? Det har ju florerat en hel del i media pĂ„ sistone eftersom det Ă€r Sköldkörteln dag idag! Senast vi pratade pĂ„stod han att Liothyronin och Levaxin var samma sak plus att vĂ€rdena T3 och T4 var ointressanta! SĂ„ lĂ€t det inte nu... All heder Ă„t honom ✌ Jag hoppas att jag kan fĂ„ fortsatt stöd av honom.
 
Bilden snodd frÄn Kurera 
 
Efter mitt inlÀgg imorse tog jag itu med prioriteringarna. TvÀttberg 1 veks medan tvÀttberg 2 hamnade i tumlaren. Almanackan fram till semestern och reseschemat till Tönder gicks noggrant igenom samt mejl skickades om nÀr jag kan stÄ i Sv. Spetsars monter under knyppelfestivalen i Tönder. Keldas grön sparris-soppa med tÀrningar av torskrygg var en hit till lunch, bra snabbmat att lÀgga pÄ minnet. Virkade klart den femte Àngeln och fyllde huvudena med vadd samt sydde pÄ glorior. Tog ut handarbetsmaterial jag inte ska anvÀnda f.n i Ugglebo.
 
 
Gick ut med hundar innan förberedelse av middag. Lax och spenat till mig och flera portioner köttfÀrs till hundarna varav 3/4 frystes in i portionsförpackningar. Willes filt, Ànglarna (de tvÄ större ska stÀrkas och sprayen har jag i lyan) och lite klÀder packades inför arbetsdagarna i veckan. Sen har jag knypplat pÄ Barbie-byxorna. Det kommer ta tid men det gör inget. Jag trodde jag skulle behöva alla pinnarna till en workshop jag anmÀlt mig till i Tönder, men det behövdes inte sÄ mÄnga sÄ jag behöver göra klar dem innan vi Äker.  
 
 
Nu Àr jag betydligt mindre stressad och betydligt mer fokuserad! Har koll liksom... Skönt! 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0