Lost in space 🚀

Snacka om totalförvirrad... och nu brinner det i knutarna! Tack och lov för att andra har koll på mig!
 
Arbetsdagen, eller hela dagen, gick i ett igår. Hembesök, möte, kolla pappren i fack och på skrivbord, 15 min lunch, mässa (puuuhhh så skönt), möte, samtal. Efter samtalet hjälpte vaktis mig att hitta projektor och grejer då dagens föreläsare mailat om det på em. Hämtade hundar 20i6 och kom prick 6 till systerdagiset för att hämta upp fröken som klipper Bamse. Medan Bamse klipptes åkte jag till Farsta för att växla pengar. 
 
 
Efter klo- och pälsklippning landade jag vid dukat bord strax före åtta. Sonen hade lagat lax och ris till sin familj inkl. mor.
 
Då hann jag läsa messet jag fått av min knyppelelev som ska med till Tönder. Men jösses! Jag har missat på ett helt dygn! Vi åker natten mot torsdag! Inte natten efter som jag kalkylerat med! Hur ska vi annars hinna till festivalen på fredag???
 
 
Nu får även denna dagen ösa på! Möte inkl. föreläsare på morgonen, sen hämta hundar vid lunch för att dra iväg till dottern och hjälpa henne med en marsvinsfrakt. Sen hem och packa och försöka gå ner i varv innan skjutsen kommer vid 23.00. Må nu allt gå vägen så inte stressen pajar min bukspottskörtel 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0