Macadmia 🌰

Macadamianötter Ă€r ju sĂ„ gott! Köpte en liten pĂ„se pĂ„ Lidl och sitter och njuter! Öht hĂ„ller Alestos nötter en hög kvalitet tycker jag.
 
 
Dagen har varit rĂ€tt tuff. Var pĂ„ jobbet strax efter kl 8.00 för att hinna ikapp. Resemötet blev instĂ€llt pga sjukdom och det var en vĂ€lsignelse pĂ„ ett sĂ€tt. Det Ă€r ett viktigt möte, men det Ă€r min hög pĂ„ skrivbordet oxĂ„. Jag har lĂ€tt för att prioritera mötet med mĂ€nniskor framför att skapa rum för den admin det genererar. Min ambition Ă€r att inget ska ligga lĂ€ngre Ă€n en vecka och för att hĂ„lla det blir det till att komma tidigt eller jobba sent vissa dagar. PĂ„ sĂ„ sĂ€tt försöker jag oxĂ„ hĂ„lla mina lediga dagar heliga 😇 Hellre jobba över i veckan för att bevara en orörd helg!
 
Efter 15 minuters lunch tog jag emot mitt em-besök kl. 13.00. Försenad till hembesöket kl 14.30, men lÀt det ÀndÄ ta avsatta 1,5 timme. HÀmtade hundar halv fem, dÀrefter packningen och Äkte hemÄt med sjÀlavÄrdande samtal i telefonen. Jo, jag trivs med jobbet. Ibland tar det energi, ibland ger det energi. +-0.
 
Pratat lite med Wille via Facetaime ikvÀll
 
Rökt laxrulle vilket jag tÀnkt som middag till mig igÄr och rökta rÀkor, vilket jag tÀnkt som förrÀtt ikvÀll blev middag maken och mig ikvÀll. Aptiten Àr sisÄdÀr vilket inte drabbar nÄn i hungersnöd. 
 
Maken jobbar 24 timmar under helgen och sover sen nÄgra timmar. Jag tittar pÄ tv och njuter mina macadamianötter...
 
Hoppas vÄr rosa magnolia hÀrdar ut och blommar pÄ riktigt efter de kommande nÀtternas minusgrader...

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0