Måste återta fokus 👈

Jag mår riktigt bra nu, men upptäcker att jag är totalförvirrad. Andra tvätten snurrar i maskinen och köksbordet är belamrat av ren tvätt som ska tas om hand. Det är lördag och imorgon ska det röstas. Vardagsrumsbordet är överfullt av ofärdiga handarbeten i olika tekniker... imorse sprang jag runt med en strumpa på bara ena foten och fyllde ena hundens vattenskål innan jag satte på en tvätt, bredde smörgås och hackade äpple till trastarna i ett enda virrvarr. 
 
 
Det sägs ju att det du skapar runtomkring speglar ditt inte liv. Aaaahhhh 😱 Vad händer? Nja, det är kanske inte värre än att jag blev så illa sjuk mitt i maj. Det händer ju så mycket i maj och att behöva styra om en noggrann planering till att skaffa ersättare till somligt och sätta annat på vänt kräver sin kvinna, och är kvinnan både inflammerad i buken tillika rejält förkyld i huvudet så förvirras det... logiskt? Ingen aning! Men det blev liksom ett tvärstopp i livet som nu börjat rulla igen.
 
Åhej åhå, vi framåt gå, för att målet nå ... 🐌
 
Men nu måste fokus återtas! Två resor ligger påtagligt nära i tid plus lite andra happenings så jag måste sortera tankar, prioritera uppgifter och få klart! Fokus! Fokus! FOKUS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0