Presentkort ✌️

Himla bra grej det där! Fick ett presentkort av päronen när jag fyllde år och blev så himla glad. Jag har berättat hur kul jag tyckte det var att bränna glaspärlor den 28/2 men jag var inte alls beredd på att föräldrarna skulle ta sig till Pärlmakeriet och betala för en dag. 
 
Idag tog jag kompledigt och åkte dit. Ingen kurs alltså utan en ”stolhyra” för att träna på det jag lärde mig senast. 6 timmar försvann i ett nafs. Så otroligt meditativt att forma glaset i lågan!
 
Alla färger blir knall-oranga i elden
 
Jag köpte glasstavar efter eget önskemål om färg på plats och koncentrerade mig på fyrkantiga och runda pärlor inspirerad av de turkiska pärlorna som ska skydda mot onda ögat. Glorde blå, roströda och gröna och lite annat oxå.
 
Hittade denna häromdagen i Ugglebo. Ett arv efter morbror, en stor mojäng han köpt på nån av sina resor och en perfekt form att träna på ...
 
Pärlorna ligger kvar i ugnen på Pärlmakeriet och det ska bli så kul att få hem dem sen. De kommer i brevlådan ✉️
 
När jag var klar åkte jag hem till föräldrarna som bor en kvarts bilresa därifrån. Vi pratade och åt middag tillsammans. Mamma fick ett par änglar i morsdagspresent.
 
 
En perfekt måndag helt enkelt ❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0