Tacksamhet 🙏

Den hÀr bloggen skriver jag vid Tullingesjön, eller snarare ovanför den. Sitter pÄ en bÀnk bakom Tullinge kyrka. RejÀlt förkyld. Nöjd med livet.
 
IgĂ„r fyllde vĂ„r super-Nova 4 Ă„r. Hon ska firas imorgon. TĂ€nker pĂ„ hur mycket hon gĂ„tt igenom i sitt korta liv 💔
 
 
Idag fick jag sjunga pÄ dop. Masons dop. Linneas barndomsvÀn bjöd in mig att sjunga och jag blev sÄ glad. 
 
GÄrdagen började med frukost med min ÄlÀndska vÀninna. Underbart Àr kort, men vi fick i alla fall en jÀttefin torsdagskvÀll. Nu körde jag henne till bussen nÀr jag skulle lÀmna hundarna och fortsatte sen in till stiftet för trÀff med kontraktsdiakonerna. Alltid lika inspirerande trÀffar!
 
Jag hade bett om en frukt istĂ€llet för macka. Det fick jag ❀
 
Sen Ă„kte jag hem och Ă„t lunch innan jag Ă„kte till Tullinge kyrka för att öva inför dopet. PĂ„ torsdagskvĂ€llen ville jag verkligen tro att jag reagerade pĂ„ pollen, under fredagen började jag inse att sĂ„ inte var fallet. Jag kraxade mig igenom sĂ„ngerna och lovade sjunga upp mig bĂ€ttre till dopet. PĂ„ vĂ€gen hem tjocknade allt till ordentligt och jag tĂ€nkte att det hĂ€r gĂ„r aldrig! Men efter ett inköp av olika förkylningsprodukter för över 400kr pĂ„ apoteket, tvĂ„ whiskypinnar, 1,5 timme i 38-gradigt vatten i tunnan, 12 timmars sömn... fick jag inte ur mig ett ljud. Det var totalstopp i stĂ€mbanden! Duschade varmt, drack hett kaffe med kokosolja, satt hela vĂ€gen upp till Tullinge och gjorde konstiga ljud... och lyckades sjunga 🙏 Jag kunde bara inte med att ringa Ă„terbud samma morgon! Musikern och prĂ€sten var sĂ„ stöttande och efterĂ„t fick jag nĂ„gra kommentarer om att det lĂ€t bra trots allt. Tack ❀
 
Min lilla kyrkbÀnkshörna...
 
LinnĂ©a och alla fina barnen var med ❀
 
JÀttefint dop. SÄ glad att fÄ vara med! Men som ni förstÄr av ovan nÀmnda skÀl har jag hoppat över dopfika. Pausade hÀr istÀllet. Ska nu ta mig hemÄt.
 
Tack 🙏
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0