Tisdag med AW

Vaknade av att en nyckel sattes i låset. Hade glömt att maken skulle sova i lyan efter nattpasset, för han skulle hämta hundarna från dagis idag. Gick upp och duschade och allt det där som ska göras, sen vidare till dagis och jobb. Frukost på jobbet (mellanmål för mig), sen tog vi mötet om resorna då mitt besök återbudat. Hann lite admin innan jag körde bilen till min p-plats och kilade upp till tunnelbanan via Hagis där jag köpte frukt och mandlar till lunch.
 
Tulpanrabatt utanför Sabbatsbergs sjukhus
 
Idag har gjort ultraljud på galla, lever och njurar på Sabbatsberg. Svar om två dagar. Läkaren ville kolla min lever eftersom leverproverna var dåliga i över ett år innan de normaliserades. De blev ju bra först efter kostomläggningen till autoimmun kost och jag tror mer och mer att de dåliga värdena kan ha sin orsak i fettlever i kombo med en hyfsat stor konsumtion av värktabletter. Dessa behöver jag inte längre! Förmodligen hittar de fett i levern, mina minitumörer i gallan syntes, förhoppningsvis inget mer.
 
Himla bra vägvisare! ”Följ den gröna linjen”, sa hon i infodisken. Ingen risk att gå fel, säger hon utan lokalsinne!
 
Höger, klart och tydligt!
 
Åt frukt och mandlar i väntrummet efter ul (skulle vara fastande 4 timmar innan ul så nu var jag hungrig), gick ner i stora entrén och jobbade ett par timmar med mail och telefon.
 
Tjugo i fem plockade jag ihop mina pinaler och vandrade iväg i regnet. Smet upp på Adolf Fredriks skolgård då grinden var öppen. Har jag ens varit där sen jag slutade 1979??? 
 
 
Tegnérgatan ner till Birger Jarlsgatan vidare till Strandvägen. Där sken solen så jag tog paus en stund och solade näsan. Det är så fantastiskt! För tre månader sen hade jag inte ens kommit på tanken att gå så långt. Det gick inte med all värk och vätska i kroppen. Idag är jag nästan som ny 🤸‍♂️
 
Sabla cyklister, förstöra min fina selfie 🚴‍♂️
 
Supertrevlig AW med två kollegor på Villagio Grill Italiano på Östermalm. Och gott var det! Det blir en revansch i september 🥂
 
 
Strax hemma! Tack för idag, tack för en underbar vanlig dag 🎼🎵🎶

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0