Uppmorskad 🩋

Det blev lite broderi och lite fler kalorier igÄr. Yrseln vill dock inte ge sig men den Àr inte vÀrre Àn att jag tog bilen upp till Storstan idag. Jag tycker det Àr skönt att köra bil nÀr jag yrslar för dÄ Àr det som om hjÀrnan skÀrper sig. Sen Àr det lite gungit av och till nÀr man Àr ur bilen men det Àr ju lugnt. Jag tror fortfarande att det Àr lÄgt blodsocker och sÄ. Det kommer bli bÀttre ju fastare, fetare och nÀringsrikare föda jag törs ge mig pÄ. Idag ömmade magen bara efter lunchen, sÄ skönt! Sen ska jag inte glömma att jag Àven varit rejÀlt förkyld under hela den hÀr pÀrsen sÄ det Àr ok att vara hÀngig.
 
Jag behövde Äka upp till lyan och vattna + kolla brevlÄdan, dessutom hade jag en tid hos fotvÄrden och den ville jag inte missa. Hon har fÄtt sÄ himla bra ordning pÄ mina hÀlsprickor som hon tror Àr fot-varianten av mina hand-sprickor. Nu har vi nÄtt en nivÄ dÀr jag Àr utan sprickor, Àr bara torr, och det Àr underbart! Nu börjar jag kÀnna mig sÀker pÄ att det kommer att bli fason överlag pÄ tanten. Jag ger det till nÀsta sommar!
 
Imorse till frukost hade vi denna vackra lilla smultronvisslare som sÀllskap i paviljongen
 
Nu Ă€r jag hemma igen och tĂ€mligen slut efter Ă€ventyret. Vilar i paviljongen i kvĂ€llssolen, mĂ€tt pĂ„ soppa och melon. Life is good đŸŒș

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0