VĂ€lsignad 🙏

Dagens outfit. Och ”partnern” har jag gjort slut med!
 
Fick förklaringen pĂ„ det de kallar ”svĂ€lt”, och varför jag fĂ„tt ”svĂ€lta”, av morgonsköterskan och det kĂ€ndes bra. ”SvĂ€lten” avlastar bukspottkörteln och hjĂ€lper den att lĂ€ka. Fick igĂ„rkvĂ€ll börja ”trivseldricka” vilket inte Ă€r sĂ„ spĂ€nnande som det lĂ„ter. Det innebar att jag fick dricka smĂ„ mĂ€ngder vatten... inte för att jag behöver dricka vatten (droppet fixar den biten) utan för det psykologiska. Jag tycker det kĂ€nns bra att fĂ„ anvĂ€nda magen litegrann dĂ„ litern jag skulle dricka inför MR igĂ„r fick ”oönskade konsekvenser” dĂ„ magen chockades rĂ€tt rejĂ€lt efter fastan.
 
 
Imorse pÄ ronden fick jag veta att vÀrdena i princip ÄtergÄtt till det normala, vilket betyder att bukspottkörtelinflammationen Àr pÄ ÄtergÄng. Ingen operation, stenarna Àr ju borta. Droppet som sattes imorse ska fÄ droppa klart, men sen ska jag klara mig utan. Jag fÄr börja med flytande kost. Jag frÄgade om kaffe och JA, jag fick dricka kaffe, med försiktighet. En halv kopp inmundigades i smÄ klunkar under 20 minuter. Himmelskt!
 
Gudomlig föda 
 
Maken kom med ett nytt garnnystan och Liothyroninet som apoteket hÀr pÄ sjukhuset inte kan tillhandahÄlla. Lite mÀrkligt tycker jag, men vet att motstÄndet mot Liothyronin och annan behandling mot hypothyreos som inte heter Levaxin Àr stort pÄ vissa stÀllen. Han hjÀlpte mig oxÄ att bÀra in lite gudomlig föda till rummet - soppa! En 3/4 kopp varm potatis/purjo och en 3/4 kopp kall mango som jag sparade till eftermiddagen, 1/2 kopp kaffe och vatten.
 
 
Eftermiddagen har jag Àgnat Ät att virka klart Willes babyfilt och gÄ korta korridorpromenader. Pratat med mamma,  en knyppelkompis och Wille i telefonen.
 
 
Det kan bli ett samtal till, eller tvÄ. Under tiden ska jag pÄbörja en babyfilt till Luna och hoppas att den molande antydan till vÀrk i magen Àr inbillning!
 
Ett Àr sÀkert, solnedgÄngarna över Eskilstuna Àr fantastiska!
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0