Barnvaktaronsdag...

... fast jag började på jobbet först förstås. Började med två Alvedon, gick igenom jobb-mailen innan jag gick hemifrån, lämnade hundarna till klockan åtta, handlade till Herrklubben och började med fikat. Mitt besök kl 9.00 kom aldrig men jag fick en pratstund med husmor innan herrarna började dyka upp. Idag hade vi tema: spel. Jag spöade tre herrar i kinaschack men fick sen storstryk i Fia med knuff. Ett annat gäng körde ett parti kinaschack och couronne. Vi hann inte med Othello och plockepinn så det har vi kvar till en annan gång.
 
 
Tog ett par överblivna frallor till lunch och hämtade hundarna från dagis. Tog ett telefonsamtal på högtalartelefon i bilen på väg till två av barnbarnen som behövde barnvaktas. 

 
När de ätit satte jag dem i arbete innan liten Luna fick borsta tänder och nattas. Storasyster Nova fick sitta uppe med paddan en stund medan jag stickade några varv. När Nova somnat tog jag tag i almanackan!
 
 
Vårens aktiviteter finns nu mellan pärmar och inte på ett avrivet skrynkligt papper längst bak i årets almanacka så nu känner jag mig organiserad igen 😅
 
Parkerade utanför Lyan strax efter halv tio och gick ut med hundarna. Dödstrött 😴

Kommentarer
Postat av: Lasse Mikkelson

Oj, det var länge sedan jag hörde något om Kinaschack. Det spelades mycket hemma när jag var 8-10 år.

Svar: Jag tror att du och jag är ganska jämngamla, Mikael. Det var så kul att leta reda på det gamla spelet som inte rörts på mer än 40 år! Nostalgi!
Guggelutt

2019-11-07 @ 01:13:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0