Ledig Måndag

Drog upp gardinerna och låg kvar i sängen en stund efter att maken åkt iväg på kurs. Vi har inte sett varandra särskilt mycket på sistone... jag har jobbat två helger och han jobbar f.n på två jobb.
 
Älskar denna "vy" av minnen. Lampan jag köpte i Värmland i somras, mattan jag virkade när vi precis köpt vår sommarstuga (nu hemma) och våra namn i glas som mina föräldrar köpte för kanske 20 år sen på ett glasbruk de besökte. Jag har en uggleungefjäder från ett besök hos en diakonkollega utanför Örebro för några år sen som ser exakt ut som den på tavlan... 
 
Nåväl! Efter promenad med hundarna kom jag hem till min kompis vid tolv-tiden. Hon fick sin pumpa, dem vi blåste i Målerås häromhelgen, och hon upptäckte att pumporna är graverade i botten! 

Finaste vavvorna 💕
 
Vid två åkte jag hemåt igen för att hinna till veterinärtiden jag bokat. Bamse bet ju en av unghundarna för en dryg vecka sen och dagis trodde att han kunde ha ont. Veterinären klämde igenom Bamse kota för kota, tå för tå, vred höfter och knän samt huvudet åt alla håll och kanter, kollade öron och tänder. Jag fick beröm för hans munvård... som jag skamset fick erkänna att den bestod i en tuggpinne om dagen 🍖 Bamse fick lämna veterinären utan anmärkning, hon hittade inga fel eller ömma punkter. Pratade med dagis om att han ju faktiskt både är håröm och kittlig plus att han tycker valpar är ett otyg, han är ju ändå i övre medelålder... Utfallet mot valpen berodde inte på smärta iallafall. 
 
 
Hem och fixa lite, knyppelkurs i Strängnäs och nu blir det hopp i badtunnan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0