Nyss...

... var det sensommar, jag tog emot anmälningar till de olika grupperna och lade sista handen vid planeringen.
 
 
Satt och filosoferade över kaffet imorse... Det har gått så fruktansvärt fort! Igår var min sista inonmålaromgång för denna termin, och ikväll sista knyppelkursen i Farsta. Min egen knyppelgrupp ska träffas en gång till och handarbetsgruppen lider även det mot ditt slut ...  det lackar liksom mot jul!
 
Dagen har rusat som vanligt. Hade en tvåtimmars "lucka" imorse och hann med massa administration. Jätteskönt! Sen hade jag bokat in mig på en andra omgång kreativ handledning. Idag blev det nya grepp. Inga små träfigurer...
 
 
...men 2,17 minuter lugn musik och så fick jag rita det som kom upp i mitt huvud. Det blev en rosa mobil. I avslappningen på 2,17 minuter oroade jag mig för att mobilen skulle börja vibrera i bakfickan. Det gjorde den inte, sen kunde vi prata mobiler och nåbarhet efter att jag försatt den i flygplansläge. Det är verkligen jättekul och en helt annan grej att jobba kreativt i handledningssiuationen. 

Kilade upp till lunchmusiken. Vaktmästarna hade lagt en stor matta över gallret där jag halkade igår. Jag har oxå skrivit en tillbudsanmälan om incidenten. Sen blev det gulaschsoppa och lite prat med församlingsbor. Vidare iväg till passenheten med en konfident, sen en timmes admin och lite surr med kollegor innan jag hämtade hundarna.

Det blev lite Willegos och inredningsprat innan jag åkte på knyppelkurs. Äntligen börjar rytmen i den flandriska tekniken sätta sig. Synd att det var sista gången, men jag har å andra sidan bara kunnat gå hälften av gångerna.
 
 
Nu har hundarna och jag gått långpromenad. John Blund har anlänt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0