🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️🏃🏼‍♀️

Ja vad ska man skriva om? Dagarna går fort nu och det kan ju vara både bra och dåligt. Långtråkigt kan jag inte ens stava till men ibland går det lite väl fort kanske? 
 
Klockan åtta stod jag i prästgården och fixade med frukosten. Idag var det bra flyt under frukosten och jag hann med både enskilda samtal och småsnack vid borden. Ett samtal som det spanns på vid ett av borden om Huddinges historia gav mig inspiration till att kanske försöka göra något mer. Får gå och smutta på den karamellen ett tag.  
 
Efter avslutad frukost ilade jag ner till Klockargården och möte med Väntjänsten. Lunch och föreläsning om demens. Riktigt bra. Sen plockade jag ihop projektor med alla tillbehör och körde upp till prästgården. Kånkade upp allt och skyndade vidare för att köpa salladsrullar...

 
...hämta hundar mm mm för att till sist landa hos bästisen för middag och zonterapi. 

 
När jag kom hem berättade sonen och hans flickvän att två grannar varit in och klagat på att hundarna skällt i timmar...  Jag fattar ingenting! Det har aldrig varit nåt problem förut så vad har hänt idag? Jag ska ringa på hos dem imorgon och höra om det hänt förut utan att de sagt nåt. Förstås kan inte jag veta om de skäller när jag är borta, men när jag var nyinflyttad i Lyan testade jag att stå utanför dörren av och till i flera månader och hundarna var tysta, så vad som hänt idag har jag ingen aning om!
 
Nåväl, nu blir det dejt med John Blund. Morgondagen blir förmodligen lång...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0