Halloween

Mitt halloween-firande har bestått i att äta ett öga 👁 
 

Det var gott! Hundarna verkar ha roat sig desto mer på dagis. 

 
Nå, så roligt har de väl inte haft det för Bamse bet en av valparna på dagis idag. Han tycker rent allmänt att valpar är besvärliga, men han har inte visat våldstendenser förut. Fröknarna tror att bettet beror på att han har ont nånstans så jag har bokat tid med en hund-fysioterapeut som ska gå igenom honom på torsdag nästa vecka. Hittar hon inget som är tokigt får vi kolla tänderna. Han är ju ändå nio år så det är ju inte konstigt att krämporna kryper på, men jag hoppas få ha kvar honom många många år ännu!
 
Själv stod jag och fixade frukost i Prästgården kl. 8.00 imorse. En bra frukost-förmiddag med bra samtal. Knallade sen ner till LP-stiftelsen och surrade med det gänget över en god kycklingryta. Fortsatte till en glasögon-firma och betalade ett synundersökning för en besökare och gick tillbaka till jobbet för fondhantering och telefonsamtal. 
 
Ikväll har jag varit hos bästisen och fått zonterapi och ätit salladsrullar, varma jordgubbar och glass. Supermysigt som vanligt. Två långpromenader har det blivit oxå, en före och en efter zonterapin.
 
 
Imorgon väntar en lång och angelägen dag så det är nog bäst att knoppa nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0