Handarbetstema

Imorse när jag körde hundarna till dagis stod två ambulanser vid macken vid Huddingevägen. De stod inte där för att tanka utan en av ambulanspersonalen hängde in genom förardörren på en liten bil som stod snett och framför tankautomaterna. Jag satt vid rödlyse och kunde just inte göra annat än att antingen titta bort eller titta på. Ambulanspersonen backade bort från förardörren med ett knyte i rosa filt och strax klev en annan ambulanspersonal fram och tog emot en kvinna som rörde dig långsamt. Då blev det grönt för mig och jag rullade vidare. Vad hände? Ingen aning! Fantiserade resten av min bilresa...  Livet rullar liksom på tills det händer nåt - ett hjärtstopp, vattnet går, nån snavar och bryter sig... - och bredvid rullar livet på...
 
Min dag fortsatte ganska som vanligt. Parkerade bilen och åkte in till stan för handledning. Stickade på Thyras mössa 🧶
 

Åkte till jobbet och lyssnade på Chorus Emerithus som sjöng fint på lunchmusiken. Stickade på Thyras mössa 🧶 Härlig köttfärssoppa och blåbärsmuffins på sopplunchen. Sen blev det hembesök.
 
Kom hem efter fem och satte mig en stund med Thyras mössa 🧶 Sonen och hans flickvän kom hem och bjöd på goda hemgjorda halloumiburgare innan jag tog knyppeldynan och åkte på knyppelkurs på Farsta Gård. Nu har jag börjat med första kattrumpan!
 
 
Kom hem vid tio och gick långpromenad med hundarna. Så skönt att ha vägarna för sig själv!
 
Godnatt världen 🌎 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0