Kanelbullens dag

Hur kan det inte finnas en kanelbulls-emoji? Eller har jag inte letat tillräckligt noga?
 
Nå, imorse parkerade jag bilen nära dagis i Rågsved och tog t-banan in till stan. Kontraktsdiakonträff på fm. Alltid lika roligt och givande! Kanelbullar fick vi oxå dagen till ära!
 
 
Satt kvar i foajén en timme och surrade med en kollega, åkte sen till Hornstulls köpcentrum där jag såg en död man. Han satt hopsjunken i ett hörn, ena byxbenet hade glidit upp och blottade en fotprotes i metall, kryckan stod bredvid.Två väktare stod bredvid och pratade som och inget hänt... när jag tog rulltrappan upp kom polisen. Det sköttes så snyggt. Lugnt och värdigt. Få förbipasserande förstod. Jag gick över gatan och tog en kebabtallrik, som lämnade en hel del övrigt att önska, innan samtal på St Lukas. 
 
Hämtade hundar och bil i Rågsved, tankade och köpte en meny på gyllene måsen, promenerade hundar och slängde mig i soffan i lyan. Åt och spetsade läsken med lite gin, det är ju ändå fredag efter en tuff vecka. Stickade klart handlovsvärmarna i blå ull så nu är det bara några dm mönster-knyppling kvar. Har inte riktigt bestämt mig om jag ska följa originalet och knyppla ”Pandora” i samma blå ull eller om jag 1. knypplar ”Pandora” i ett tunnare halvblekt lin för att få fram spetsen tydligare 2. knypplar nån annan skirare spets i den blå ullen. Får testa mig fram, men jag tycker inte spetsen kommer fram ordentligt om man knypplar ”Pandora” i ullen. Jag vill att det ska synas tydligt att det är knypplat och stickat i kombination. Kanske blir det en virkad uddkant oxå, man vet aldrig 🧶
 
 
Bubblade lite med son+flickvän när de kom hem. Wille sov för natten. 
 
Nu date med JB (John Blund)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0