Kompledig måndag

Å vad skönt det var att sova tills jag vaknade imorse. Jag satte på tvättmaskinen, matade djur och förberedde disken medan maken tog ut hundarna. Det var inget roligt väder så vi småfixade inomhus, fyllde i ESTA och packade upp mina Måleråsfynd. Och så ringde äntligen doktorn från kirurgimottagningen... jag har en godartad tumör, ett lymfangiom, i tarmkäxet vid tunntarmen. Den ska eventuellt kollas upp igen senare men nu är det inget att oroa sig för... och så står jag på kö för operationstid av gallan som innehöll en hel del stenar på upp till 0,6mm.
 
Kvinnoansiktet ska upp på väggen och jag har köpt en liten anpassad hylla med lyse underifrån till den. Den är inte så stor, men sååå vacker.
 
Sorterade in mitt fina diplom bland mina andra diplom och kursintyg 😁
 
Vi gick långpromenad med hundarna tillsammans. Skönt att få umgås lite idag när vi varit ifrån varandra så pass mycket ett tag nu...
 
Ikväll hämtade jag ut ett av två beställda garnförsändelser. Ivrigt började jag sticka på en mössa i reflexgarn innan mina knyppelelever kom till kursen på ABF. Idag blev vi oxå bjudna på födelsedagsfika som tack för blomman vid senaste tillfället.
 

Nu har jag varit i Lyan en stund, tittat lite på tv med ungdomarna och stickat lite på den rosa mössan. Nu ska det bli skönt att sova 💤💤💤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0