Ledig måndag

Eller ledig och ledig, vad är det egentligen? Låg vaken från halv sju, bestämde mig för att gå upp så småningom... klockan nio snurrade första tvättmaskinen och jag satt och jobbade med föreningstidningen. Vid tio skulle jag skicka utkastet till mina medarbetare men tji fick jag. Provade att göra om det till pdf, provade än det ena än det andra. Nope! Svor, bönade, suckade, vrålade. Icke! Så där satt jag med en halvfärdig tidning som inte går att få ur min dator. Halv 11 gav jag upp, skickade artikel för artikel, fotona ett och ett till jobbmailen innan jag släpade ut två morgontrötta hundar. Får sätta mig nån kväll på jobbet och göra om allt... eller åka dit på lördagmorgon innan jag går på mitt allhelgona-pass. 

 
Sen åkte jag in till Lill-stan och åt lunch på Grassa-gården med en underbar människa!! Efter det kändes det bättre. Gick långpromenad med hundarna och lät nästa tvättmaskin snurra.
 
Ikväll har jag varit med mina fina knyppelelever. Åt middag när jag kom hem därifrån eftersom jag haft både ont i magen och huvudet av och till hela veckan. Stress kombinerat med spänningar som släpper, javisst, men det gör ont ändå. Läste några artiklar i nyaste Akademikern med tema död, ingen rolig läsning... Över 700 personer dör av stress på jobbet varje år! Det är avsevärt mer än arbetsplatsolyckor, men man hör aldrig om dem. 
 
 
Nå, nu är hundarna rastade och jag har bäddat ner mig. Om kommande veckan i verkligheten överensstämmer med almanackan blir det fullt ös...!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0