En ganska vanlig torsdag

Började arbetsdagen med frukost i Prästgården. Inte lika högt tryck på diakonin som förra torsdagen, men fler gäster. Tog min lunchlåda när allt var klart och tänkte åka direkt till hembesöket... men vi hade sagt halv ett-ett och klockan var bara tolv så jag unnade mig faktiskt en rast på övervåningen. Jag la mig i en soffa och tog det lugnt. Så skönt! Jag har varit så trött hela veckan!
 
 
Sen åkte jag ner till Klockargården med fondblanketterna som fyllts i under fm innan jag åkte på hembesöket. Idag stannade jag lite längre än vanligt. Dels hade jag inte bråttom, dels började det spöka på övervåningen när jag skulle gå så det kändes bättre att stanna kvar en liten stund till.
 
Hämtade hundarna osv osv och tog det lugnt en stund till innan jag åkte hem till änkan. På vägen dit satt en ekorre mitt i vägen. Jag stannade framför den och slog på varningsblinkers medan jag gick framför bilen och försökte mota bort den. Antingen var den sjuk eller så hade den fått en smäll från nån tidigare bil för den vinglade runt innan den kurade ihop sig mitt på vägbanan. Min första impuls var att lyfta upp den, men så kom jag och tänka på bett och sjukdomar... Jag daskade den lätt i ändan och strax hoppade den iväg ner i vägrenen. När jag reste mig igen upptäckte jag att en buss stannat och spärrade vägen i motsatt färdriktning och en kvinna i en mindre bil spärrade vägen utåt vägrenen på min sida ... Det kändes som ett fin och samlad räddningsinsats för lilla Kurre. De vinkade åt mig medan jag hoppade in i bilen. Hoppas det gick bra för ekorren sen.
 
 
Efter några timmmar hos änkan åkte jag till lyan och gick ut med hundarna, pratade lite med sonen och virkade.
 
Har fått ett sms från receptionen att vattnet avstängt i Prästgården flera timmar imorgon fm ... morgondagens bekymmer!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0