Knyppelsöndag

Gick upp sju och famlade runt i husbilen tills maken bad mig dra upp gardinerna. Jag var uppenbarligen urkass på att smyga 😂 Kvart i åtta satt jag i bilen på väg till Kallhäll.
 
Hejdå svamparna! Vi ses hemma senare i veckan 💕
 
Idag hade vi köp- och säljdag i föreningen Knyppelpinnarna inför kursstarterna samt styrelsemöte som vanligt samband med medlemsmötet. En säljare hade tackat nej och en ringde igår och var jätteförkyld, men två var där. Försäljningen gick som vanligt i vågor. Jag köpte på mig fyra tunna glittergarner och en ”Lazy Susan”, knappnålar, grovt lingarn till mitt soduko samt mönster och ullgarn till stickade pulsvärmare med knypplad spetsinfällning. 
 
Scenförhänget i Kallhälls Folkets Hus
 
Körde hem en knyppelkompis och köpte en pizza på vägen till lyan. Stickade sockor och knäppte flera tidigare avsnitt av Animal Kingdom och ett Orange is the new black när sonen kom hem. Svärdottern och barnbarnet är på begravning i Finland. 
 
 
Bekki har gjort pastasås på hälften av sin skörd gulröd trumpetsvamp och det hade tydligen varit jättegott! Ser fram emot att hitta på nåt gott av våra 🍄
 
 
Kommer somna ovaggad... nu 😴💤💤💤💤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0