Manic måndag

Börjar veckan med att vakna ”för tidigt”... som vanligt kan jag väl nästan tillägga. Skulle vara fastande inför provtagningen idag som skulle göras inför bukröntgen nästa vecka så det var lixom ingen idé att gå upp och börja dagen heller. Gick upp och duschade, kollade sociala medier, sen smög jag iväg kvart i åtta för att inte dra igång hundarna.
 
Hemma igen halv nio, då gick vi någorlunda-långis under hotet av regnskurar och sen blev det gofrukost med bacon, ägg och kaffe. 
 
Idag har huvudet känts som en påse micropop på hög värme i micron. Det är så mycket som ska kommas ihåg! Innan jag satte på arbetstelefonen kl 10.00 hade jag packat för knyppelkursstart i Strängnäs ikväll samt en knyppelkurs jag ska gå i Farsta. Det är mycket pryttlar till höger och vänster och det har hänt att jag åkt iväg på kurs utan vare sig nålar eller pinnar... och det är jätterörigt att bo på två ställen, ansvara för en kurs på jobbet och en hemma samt nu gå en själv oxå!
 
Sen jobbet. Flera telefonsamtal. Är nu helt knökafullbokad två veckor framåt, men så är det en fond många vill söka som måste sökas före 30 september. Ett samtal blev lååångt, men då satte jag på högtalartelefonen och virkade under tiden. Har så mycket lättare att hålla fokus när jag har nåt för händerna. Bokade in en föreläsare och skickade massa mail, bokade rum, projektor osv inför det. Ikonmålarmailet gick iväg förra veckan och nu kommer svaren. De flesta är glada och tackar men nån har fått förhinder så då måste listorna ändras...
 
 
På lunchen gick jag långis med hundarna. Letade svamp och hittade massor, men inga jag ville plocka. Det blev lite lingon istället.
 
 
Solskyddet till Willes barnvagn blev lagat och fixade snabbmiddag till maken kom hem, varmkorv och spenat. Han försvann till jobbet med husbilen i lördagsmorse och kom hem strax före fyra idag. Jag satt och pillade på mina glaspärlor under middagen, de blev riktigt fina när jag putsat lite på dem och fått bort glassplitter från trasiga pärlor och lera från mandrillerna. Maken och jag fick en timme tillsammans innan jag åkte till terminens första knyppelkurstillfälle på ABF i Strängnäs. Jätteroligt att träffa mina fina elever igen!
 
Har haft mina pärlorna blöt ett par dagar. Hoppades att leran i hålen från mandrillerna som gör att pärlorna inte bränner fast skulle bli lättare att slipa bort, men nope. Får fråga ”fröken” om tips... 
 
Nu är jag uppe i lyan. Har pratat lite med sonen och ska försöka komma till ro nu... 💤

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0