Oj-onsdag đŸ‘©â€đŸ‘§â€đŸ‘§

Maken Äkte pÄ jobb pÄ morgonen men jag tog det lugnt större delen av dagen. Plockade ihop mina pinaler och Äkte till dottern för att vara barnvakt till kvÀllen.
 
Jag har stickat sockor Ät lilla familjen samt virkat en vÀska och en sjal Ät dottern...
 
 
... men hade inte satt fast handtaget. Det fick jag hjĂ€lp med av barnen... men lite distrĂ€ som man kan bli nĂ€r man har mer fokus pĂ„ att vara mormor och inte hur saker och ting ska vara gjorde att vi nitade dit handtaget lite  fel đŸ€Ș
 
 
A-ja, jag gÄr anvÀnda min kreativa sida och fundera ut nÄn lösning pÄ problemet. Annars gick allt bra. Jag hade god hjÀlp med bÄde matlagning och hundpromenerande.
 
 
Efter avslutat vÀrv Äkte vovvarna och jag till lyan och bÀnkade oss framför tvn en stund med son och svÀrdotter. Lagom laddad för jobb imorgon.
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍

Kommentarer
Postat av: Renee Jönsson

Hej!
har hittat din blogg nÀr jag letade efter mönster till en tröja med Pippi LÄngstrump. Tydligen svÄrt att hitta. Jag Àr mormor till en liten flicka och har lova att sticka en Pippi LÄngstrump tröja, Och har man lovat. Nu undrar jag om du vill dela med dig av ditt mönster. Ha en underbar dag/ Renée

2019-09-05 @ 08:12:34

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0