Poff

Ja det var ju det där med rubriker. Idag har varit en hemmajobbarmåndag. För ovanlighetens skull har det varit lugnt. Alla listor är uppdaterade och verksamheterna igång, fonden som tagit många besökstimmar och extra tid i anspråk skulle vara inlämnad idag. Började dock dagen med provtagning igen på VC. Har fått kallelse till kirurgimottagningen på Mälarsjukhuset på onsdag och jag har absolut ingen aning om vad det innebär, men lever- och gallprover skulle tas inför besöket. 
 
Förutom jobb och provtagning hann jag montera spetsarna jag knypplat under helgen på glaskrukor. Det gick fort, ett tiotal stygn vardera. Innan knypplingen ikväll åkte jag och köpte en azalea till den ena för rosen jag köpte i fredags blev alldeles för liten så den behöll jag.
 
 
I förra veckan viskade en liten fågel i mitt öra att en av mina elever fyllde jämt idag men tänkte komma och knyppla ändå. Det ville vi andra uppmärksamma på något sätt så det blev en knypplad spets på en glaskruka och den matchande azalean. 
 
Lite svamp hann maken och jag plocka på em, den rensade jag klart efter knypplingen innan vovvarna och jag åkte upp till lyan. 
 
 
Nu ligger den på tork förutom de gula, för de stekte vi upp till middags-snitzeln. 
 
Sov gott, världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0