Faktiskt!

För att börja där jag slutade förra bloggen... jag gick inte upp kl 5.00 med maken, men jag vaknade när han gick till jobbet femisex. Låg kvar i sängen till halv sju, sen gick jag faktiskt upp och började dagen, och det blev en jättebra dag! När morgonrutinerna var klara satte jag mig att läsa "Häxans handbok - för ett giftfritt liv". Så bra! Den handlar om hygien genom århundraden, läkeväxtkunniga kvinnor och män som ansågs vara förbundna med djävulen, recept på tvål och hudvård mm. Jag varvade boken med arbete med föreningstidningen och långa hundpromenader. Nästan helt värkfri och på så gott humör att jag faktiskt börjar känna igen mig själv, alltså den där Guggelutt som inte är trött och ledsen jämt utan den riktiga! Hon som är glad, är full av idéer och livslust och har lätt till skratt. Sen tillbringade jag en stund i Ugglebo innan jag gick in och gjorde Wallenbergare till middag.
 
Nu har jag nästan koll på alla påsar och pärmar. Lite till, sen kan fin-sorteringen börja!
 
Maken köpte hem varsin dassrulle till efterrätt
 
Vi har helt plötsligt lite nya kanaler på Tvn och igårkväll fastnade vi vid en film som utspelade sig i framtiden, om prisjägare, kärlek, en cyborg och Zalem uppe bland molnen. En helt ny genre för oss båda. Kul!
 
Go'fika utomhus idag på em
 
Idag har vi grejat på varsitt håll. Maken ute och jag inne. På em grillade maken fisk i tidningspapper medan jag gjorde resten, så kom grannarna över på middag. Det blev en supertrevlig kväll.
 
 
Maken och jag avslutade dagen i tunnan. Himlen var så vacker så vi släckte mysbelysningen och bara låg och njöt av mån- och stjärnljuset. 39 grader i vattnet och -2 i luften. Vi såg ett starkt lysande stjärnfall som klöv himlen medan råbocken skällde. Magiskt!

Livet är gott!
 
Sov gott världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0