HundvĂ€der đŸ¶

Varför kallas det hundvĂ€der nĂ€r inte ens hundarna vill gĂ„ ut? Är det för man mĂ„ste ut Ă€ndĂ„? Imorse sken solen och jag sĂ„g fram emot en fin dag. NĂ€r jag varit ute förstanaden ville hundarna stanna kvar pĂ„ uteplatsen, men jag föste in dem och tĂ€nkte att de fĂ„r gĂ„ ut sĂ„ snart solen tittar fram. Men den försvann! Sen kom blĂ„sten... och nĂ€r maken kom hem och tog tredjenaden fick han springa hem, han hann precis in nĂ€r det började regna, och snöa, och blĂ„sa storm, och flyga grenar, och Ă„ska. Jösses! SjĂ€lv lĂ„g jag pĂ„ sĂ€ngen och ringde alla i "min" styrelse för att kunna fatta beslutet att stĂ€lla in Ă€ven nĂ€sta medlemsmöte i föreningen. Tittade upp och ut mellan varven samtidigt som jag hoppades att den lutande tallen pĂ„ berget skulle hĂ„lla sig kvar. Vi fĂ„r nog se till att ta ner den snart... IkvĂ€ll nĂ€r jag gick fjĂ€rdenaden lĂ„g vit knastrig is pĂ„ vĂ€gar och grĂ€smattor... men det ser ut som vĂ„rvĂ€rmen Ă€r pĂ„ vĂ€g igen enligt tvs vĂ€derprognoser! En sak konstaterar jag och det Ă€r att den grĂ€sliga vĂ€rk jag haft i kroppen i nĂ„gra dagar blev mycket bĂ€ttre under ovĂ€dret! Undrar om jag börjar bli en sĂ„n dĂ€r vĂ€derkĂ€rring?
 
Nope, mina hundar tigger inte! De bara tittar 👀  (Jajaja, de fick smaka en bit, men utan grĂ€dde och sylt!)
 
BÄde igÄr och idag har jag tillbringat timmar i telefon. IgÄr var det mest jobbrelaterat och idag har det bÄde varit lite jobb men framförallt föreningsarbete, bÄde i telefon och vid datorn. Det Àr tur att jag har sÄ bra mÀnniskor i styrelsen för det mÀrks att jag Àr lite snurrig Ànnu. BÀttre visst absolut, men inte bra.
 
PĂ„ fm fick jag ett sms att mitt paket frĂ„n panduro kommit sĂ„ efter andranaden Ă„kte jag in till Lill-stan och hĂ€mtade det samt köpte grĂ€dde. IkvĂ€ll blev det vĂ„fflor 🧇 

Jag har köpt tolv trĂ€-Ă€gg. 7cm lĂ€t inte sĂ„ stort, men det var det. Men desto mer att mĂ„la pĂ„ nĂ€r jag kommer till skott 😃

IgĂ„r kom maken hem med brevlĂ„dans innehĂ„ll och undrade vad f-n jag bestĂ€llt. TvĂ„ relativt stora postpaket hade brevbĂ€raren lyckats pressa ner i inkastet. Jomen, jag hittade en bok-bild av en slump pĂ„ Instagram och googlade fram dem. Och hoppsan, de hamnade visst i varukorgen... och det gick bra att swisha oxĂ„! Det tog mindre Ă€n 48 timmar frĂ„n "hoppsan" till brevlĂ„dan 😁 IkvĂ€ll har jag blĂ€ddrat lite i dem. Det Ă€r huskurer, medicinalvĂ€xter, hĂ€xhistoria och jĂ€ttemycket spĂ€nnande varvat med fina bilder. Det ska bli kul att lĂ€sa. Och det var dĂ€rför jag tĂ€nkte börja lĂ€gga mig tidigt och inte fastna vid Tvn... för jag skulle gĂ„ upp och Ă€ta frukost med maken sĂ„ jag kunde börja lĂ€sa pĂ„ fm medan orken finns.
 
 
Hm, nÄ, Tvn stÀngdes av för snart tvÄ timmar sen och klockan Àr inte midnatt sÄ Àn finnes hopp!
 
Sov gott, kĂ€ra ni đŸ„°

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0