Killekill...

Njuter av denna underbara känsla att det liksom kittlar i hela magen av härlig förväntan. Kan det vara vårkänslor tro? Jag behöver inte tvinga mig till diskbaljan eller spisen, det bara görs. Det är en fröjd att röja i Ugglebo och jag får idé på idé 💡 Till exempel... Jag hittade fyra potatisar längst ner i kylen som börjat gro. Nu ska jag prova att sätta dem. Har aldrig odlat potatis men nu ska jag odla hela fyra stycken i en stor kruka som maken köpt hem. 9 av 10 idéer kan inte genomföras av olika skäl, men det är så skönt att tankeverksamheten börjar funka igen. Jag får gå och sätta mig och vila stup i kvarten men jag orkar mer och mer.

Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjort idag men vi sov rätt länge, vi gick långpromenad tillsammans, städade glaspavilongen och invigde den med ettochetthalvt litet glas av Mackmyras Vintersol. Det kändes passande 🥂
 
 
Tredjenaden gick jag faktiskt ensam i skymningen bort och tittade på vildsvin 🐗 Tre stora grisar gick under mataren. Det känns som det blev en väldigt bra desensibilisering att följa med maken häromkvällen. Grisarna har ju aldrig gjort mig nåt, men efter jag blev anfallen av den där älgen 2016 blev jag lite omskakad. Fast älgen anföll i byn och grisarna är i skogen blev det grisarna jag fick skräck för. Underligt!
 
Ikväll har vi badat tunna under månens och Venus sken. Vi har lyssnat på tranor, koltrast  och tittat på fladdermössen.
 
Godnatt världen 🌍

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0