Sista dagarna i påsken

Söndagen bjöd ju inte på nåt fantastiskt fint väder... Dock tillbringade jag några timmar med boken Häxans läkeväxter i paviljongen och det var rätt mäktigt. Jag trodde vinden skulle lyfta taket och ta med det, det blåste nåt otroligt. I övrigt planterade vi en solroshäck (hoppas vi det ska bli) nere vid boden där vi har liksom ett litet fikaställe 🌻🌻🌻
 

Tomat- och butternutfröna från Florida som jag sådde häromdagen har börjar spira och fick stå ute en stund 🌱
 
 
I övrigt gick vi långpromenad tillsammans vilket alltid är lika mysigt. Till kvällen åkte maken till jobbet och startade upp pannan som han stängde ner igår. Jag satt uppe till sent och stickade klart muminsockorna i sällskap med ett Crocodile Hunter-marathon. Jättebra! Det skulle hålla på till kl 6.00 men jag gav mig 01.30. Maken kom hem 02.15.
 
Idag har jag mest suttit inne och läst. Det har varit kallt och blåsigt. Hittade en bokserie, "Släkten", när jag låg inne på sjukhuset i december för galloperationen. Det är en stafett-serie om kvinnor av kvinnor från vikingatid till nutid... när en bok givits ut får nästa kvinnliga författare stafettpinnen och skriver nästa bok. Läs mer här --> https://historiskamedia.se/bokserie/slakten/ <--   Det lät så spännande att jag köpte de tio första som kommit ut som pocket. Det tar ju "några dar" att läsa ut tio böcker och visserligen började jag läsa första boken för ett tag sen, men mycket har hänt sen dess så idag började jag om. 
 
Grymt bra! 

I övrigt en långpromenad med make och hundar i skogen, jag har broderat större delen av Muminmamman ikväll och så testade jag att göra högrevsstek i wokpannan. Det gick skitbra!
 
 
Nu har vovvsen varit ute sistanaden, maken sover och jag tänker läsa de två sista kapitlen innan jag oxå kryper ner i lopplådan 🙌
 
Godnatt världen 🌍 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0