Sommar mitt i vĂ„ren 🌾

Vilken otrolig dag! Tog bara vĂ€sten pĂ„ morgonpromenaden men svetten ilande nerför ryggraden Ă€ndĂ„. Jag gick promenaden "runt masten" igen. Man svĂ€nger ner pĂ„ en stig precis vid en radiomast i skogen. Den Ă€r sĂ„ perfekt pĂ„ mĂ„nga vis. Eftersom knĂ€t krĂ„nglat sen vi var i Florida vill jag inte gĂ„ ut i skogen sjĂ€lv, för om det lĂ„ser sig helt blir det lite jobbigt. Är maken med kan han Ă„tminstone hĂ€mta skottkĂ€rran. Denna promenad "runt masten" bjuder pĂ„ skogens alla hĂ€rligheter samtidigt som den inte Ă€r kuperad.
 
 
Hemmavid jobbade jag en stund. Ringde konfidenter, pratade med jobbet... och sĂ„ ringde lĂ€karen! Jag ska jobba 25%, inte 50% vilket kĂ€nns bĂ€ttre att börja med. Åkte in en svĂ€ng till lill-stan och hĂ€mtade paket samt köpte bl.a curry. Sen gick jag svĂ€ngen "runt masten" igen. Denna gĂ„ng utan vĂ€st och i korta leggings.
 
Idag sÄg vi örn. Kungsörn kanske?
 
Det finns sĂ„ mycket fjĂ€rilar just nu 🩋 NĂ€sselfjĂ€rilen var först ut, efter det har jag sett bĂ„de citron- och kĂ„lfjĂ€rilen. Sen nĂ„n vecka tillbaka flyger pĂ„fĂ„gelögat och sorgmanteln och nu vimlar det av grönsnabbvinge. Älskart 🩋 
 
IkvÀll blev det kyckling i currysÄs och pasta, sen tvÄ timmars styrelsemöte i telefon. Hann byta nÄgra ord med maken innan han kröp i koj. Vid 23-tiden gick jag faktiskt 1,5 km till i mörkret under stjÀrnorna. Det Àr festligt det dÀr... att börjar man gÄ sÄ ökar konditionen och lusten att fortsÀtta gÄ ganska snabbt. Jag gillar ju att gÄ, men efter dessa veckor hemma har promenad-alternativen utanför skogen blivit sÄ trista, likasÄ lusten att gÄ. Att gÄ i "byn" gör jag aldrig med mina galenpannor, men nu, kl 23 en vardag var ingen ute och luften sÄ ljum och frisk.
 

Men nu ska jag ta och ge mig...
 
Godnatt vĂ€rlden 🌍 
 

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0