”Killarna kissar kungligt”

I förmiddags fick jag äntligen lite ring-grejer gjorda. Kollade upp var Unilabs låg samt öppettider, dit åker jag på måndag. Försäkringsbolaget betalar inte ut nån ersättning för mina sjukhusvistelser. Tandläkaren ska titta på min spruckna tand på tisdag. Bokade träff med en kompis och en fd kollega... Efter andranaden åkte jag till hästhagen och mötte upp väninnan. Vi åkte till Vagnhärad och åt lunch, sen åkte vi till Tullgarns slott och rastade hundarna på vägen hem till henne...
 
Jag tror det är det fulaste lejon jag sett !
 
 
Vi skulle möta upp maken hemma hos barndomsvännen och det var när jag ringde och kollade om han kunde sluta i tid som han frågade var vi var, och jag försökte mig på att vara rolig när jag svarade "där killarna kissar kungligt"... den gåtan tog han inte. Lite långsökt kanske, men nog fick nån slottsblomma en kiss vid nåt obevakat ögonblick. Slottet fick de dock ingen chans att kissa på!
 
Vi mötte upp maken med släpkärran hos väninnan och fick med oss Ragnar och hans bur hem. Han verkade glad att se mig. Han har verkligen haft det kanonbra hos väninnan.
 
Ikväll lite tv och... tadaaaa... en disktrasa!

 
Nu sistanaden och ett stilla hopp om fler än tre timmars sömn inatt 😴 💤 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0