Snopet...

Nej det blir inte alltid som man tänkt. Dagens stora happening var att åka till Eskilstuna. Där skulle jag fika med en kompis och ta sköldkörtelproverna för att se om jag svarar bättre på euthyrox än på levaxin (samma verksamma substans men färre tilläggsämnen)... Dagen planerades därefter och jag gick långpromenad med grannen på fm istället för efter lunch som vi brukar.
 
De är flitiga med att hålla efter insektsangreppen på elstolparna, de där hackspettarna ...
 
Så promenad först, lunch sen och kl 13.00 hopp i bilen. Jag kom inte så långt, det lät jättekonstigt om bilen. Innan jag kom ut på stora vägen stannade jag och tittade under bilen... joho då, skyddsplåten hade lossnat och bilen gapade stort.
 
 
Bara att vända åbäket, tacka sin lyckliga stjärna att jag inte hunnit längre, ringa återbud till väninnan och köra 5km/h hem igen. Det var det. Ingen vits med hängande läppar så jag bakade en sats hallongrottor att trösta mig med. Smöret hade "gått ut" och hallonsylt hade vi ingen, men granskott-, maskros- och slånbärs-sirapen stod kvar där jag ställt dem i våras. Det kändes lite mindre onyttigt och det dämpade fikamedkompisen-abstinensen något 😢
 
 
Förutom vovvenader och köttfärssåsfix har jag i övrigt stickat disktrasor 🧶
 
 
Maken gjorde nåt med bilen så nu gapar hon inte längre. Den del av skyddsplåten som inte gått sönder är nu
fastsatt och resten är täckt på annat sätt.
 
Helikopterpiloterna och Morden i Midsomer får avrunda kvällen 🌻

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0